Bilverkstad Huddinge

En riktigt kunnig bilmekaniker

Bilverkstad

Service och reparation

För att bilen ska fungera som tillverkaren lovar måste den servas och hållas efter. Motorn kräver omsorg i form av oljebyten och att den har rätt oljenivå för att fungera som den ska. Samma gäller bromsar och servostyrning. Kontrollera med jämna mellanrum alla oljor och vätskor för din säkerhet och för att slippa besvärliga och dyra driftstopp.

Är man osäker på hur man servar sin bil kan man lämna in den på en bilverkstad. Då säkerställs snabbt att bilens status är perfekt med minskad risk för framtida problem.

Årlig bilservice

För att bilens motor ska fungera på ett perfekt sätt och ha rätt bränsleförbrukning behöver man bland annat göra ett oljebyte, byta oljefilter och alla bilens viktiga vätskor.

På bilverkstaden gör även en omfattande fordonskontroll där vi kontrollerar alla bilens grundfunktioner för att säkerställa att allt fungerar korrekt och är säker i trafiken. Genom en kontroll på bilens registreringsnummer får vi reda på tillverkarens rekommendationer vid service. Allt dokumenteras noga i serviceboken.

bilverkstad i Huddinge

När bilen behöver reparation

När du märker att bilen inte fungerar som den ska eller att du har fått plåt- och glasskador behöver detta åtgärdas på en bilverkstad. Samma gäller när man få påbackning på bilprovningen. Var kollisioner och parkeringsskador uppstår plåtskador som behöver rättas till. Vår välutbildade och skickliga mekaniker har lång erfarenhet och löser snabbt och effektivt alla uppkomna problem.

Hos oss får du alltid 3 års garanti på arbete och reservdelar.

Hjulinställning och hjulskiften

När bilen inte går helt rakt eller att det rycker i ratten tyder ofta på att det finns brister på fälgar eller däck. Lämna in bilen hos oss så gör vi en korrekt hjulinställning för bättre väghållning.

I vissa fall beror problemen på dåliga däck som då behöver bytas ut. Vi hjälper dig när du har fått problem med däck och fälgar på din bil. Kan eller hinner du inte byta till sommar- eller vinterdäck så löser vi det. Hos kan du även förvara dina däck i vårt däckhotell.

När du behöver en kunnig och erfaren bilverkstad är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Det gör du genom att fylla i formuläret.

 

Låt oss reparera din trasiga bil