Bilverkstad Huddinge

En riktigt kunnig bilmekaniker

Bilverkstad

Service och reparation

För att bilen ska fungera som tillverkaren lovar måste den servas och hållas efter. Motorn kräver omsorg i form av oljebyten och att den har rätt oljenivå för att fungera som den ska. Samma gäller bromsar och servostyrning. Kontrollera med jämna mellanrum alla oljor och vätskor för din säkerhet och för att slippa besvärliga och dyra driftstopp.

Är man osäker på hur man servar sin bil kan man lämna in den på en bilverkstad. Då säkerställs snabbt att bilens status är perfekt med minskad risk för framtida problem.

Årlig bilservice

För att bilens motor ska fungera på ett perfekt sätt och ha rätt bränsleförbrukning behöver man bland annat göra ett oljebyte, byta oljefilter och alla bilens viktiga vätskor.

På bilverkstaden gör även en omfattande fordonskontroll där vi kontrollerar alla bilens grundfunktioner för att säkerställa att allt fungerar korrekt och är säker i trafiken. Genom en kontroll på bilens registreringsnummer får vi reda på tillverkarens rekommendationer vid service. Allt dokumenteras noga i serviceboken.

bilverkstad i Huddinge

 

Låt oss reparera din trasiga bil